Arkitektur

Vare sig man är allmänt intresserad av arkitektur eller till och med vill köpa en arkitektritad villa, får man genom våran tidskrift en rad olika tips och information. Vid allmänintresse kommer man att kunna läsa om de mest kända svenska byggnaderna och även få information om hur och var man kan besöka dessa. För att underlätta detta kommer vi att på nätet lägga ut kartor till olika arkitektobjekt.

Arkitektur är ett väldigt brett område och man ska som arkitekt även kunna få inspiration till olika byggnadssätt och idéer inom området. Vi kommer att lägga ut annonser ifrån arkitektfirmor så att man enkelt skall kunna ta kontakt med det företag som ligger närmast på kartan. Listor kommer att publiceras med arkitekter som är specialiserade inom ett visst område. Därigenom kan man urskilja den arkitektfirma som kan erbjuda just det som man söker efter.

Det kommer även att gå att inhandla en arkitektritad villa genom oss, då vi tar in flera typer av annonser för detta. Denna avdelning kommer att delas in i olika närområden så att man får enklare att hitta sin villa i just det område där man bor.

Vi kommer även att skriva och tipsa om övrig litteratur som berör ämnet arkitektur. Då kommer man att kunna fördjupa sig i ämnet och få tillgång till specialfakta om olika byggnationer som är värda att uppmärksamma som besökare.