Konst

Konst har alltid väckt en stor uppmärksamhet i alla åldrar. Det är ett intresse som delas av de flesta människor och har alltid varit fascinerande att läsa om. Vi kommer att skriva om de mest kända konstnärerna och deras alster och tala om var man kan betrakta dessa konstverk.

Det kommer även att vara möjligt att handla konst genom att vi hänvisar till olika länkar på nätet där man kan inhandla olika typer av konstnärsalster. Detta kan vara auktionskammare eller olika sidor som säljer konst privat.

Vi kommer även att skriva om konstfack och hur man ska göra för att kunna söka och komma in på denna skola. Tidskriftens onlineversion kommer att lämna kontaktuppgifter till konstfack så att man enkelt skall kunna kontakta dem.

Dessutom kommer vi att publicera information om olika museer som man kan besöka lokalt för att betrakta olika konstverk. Länkar kommer att finnas till de olika museerna, där det bland annat uppges vilka öppettider som är aktuella, vilka konstnärer som ställer ut och tips om olika konstverk att titta på.

När det gäller konst måste man vara försiktig då man handlar. Det kan vara kopierade verk eller annat som förfalskar originalet. Vi kommer därför även att skriva om hur man kan kontrollera om man har kommit i kontakt med en förfalskning av ett konstverk eller om man har den äkta varan.